Great Black

Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Maja Fredriksson - 3 januari 2011 18:49

Det nya året skulle börja med en privatlektion för Frida Sundberg men tyvärr fick vi ställa in den då det kom en del snö på nyårsaftonskvällen. Istället åkte vi till klubben för att träna lite agility och efter det till gården för att köra inomhussök! En lyckad dag då det gick bra för alla hundar!


Igår åkte vi till kungsör för att tävla agiliy. Två agilitylopp och ett hopplopp. Link kom 3:a i första loppet med noll fel. Disk i de andra två. Dock nöjd med balanshindrena och slalomet, mindre nöjd med att han var för långsam i början av loppen. Tyckte det var jobbigt i den trånga hallen med mycket folk nästan ända in på startlinjen. På kvällen bjöds det på Tacos, paj och bastu hemma hos mej för bästa tjejerna! Toppendag!


Idag har vi varit till Redog. Jag ville kolla igenom Link inför agilitysäsongen och vara säker på att han känns bra i kroppen! Han rörde sig mycket bra i alla gångarter, var väldigt fint och jämt musklad, perfekt hull och trevlig att undersök! Lite massage i tårna för att han skulle slappna av mer i de. Toppen med andra ord! Nu tutar vi och kör!


Efter Redog åkte vi ut till fåren där Mikaela, Sanna och Maria var och vallade. Körde något varv i fållan men Link kändes ofokuserad. Gick bättre när han fick flytta de till ladan och gå några varv där. När Malin och Mikaela kört klart lite bevakningsträning upptäckte vi att Lisas bil var låst . . .  med nycklarna på insidan. Link hade råkat trycka ner centrallåset! Ghaaaaaa! Efter en timme kom hjälpen och skönt nog kunde vi plocka ut Link, Lotus och Pax ur den kalla bilen.






Efter en heldag ute i kylan var i väl förtjänt av bastubad och cider! Även lilla Achilles väntade hamma efter att ha varit borta hos mina föräldrar på landet över nyår! Söta lilla Ache!     

Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards