Great Black

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Maja Fredriksson - 9 april 2012 20:40

Påskhelgen har varit helt fantastisk, precis som tidigare år. I lördags blev det vallning på våra får med Malin, Vegas och Jamma. Link och jag blev osams om vad fram betyder men lyckades tillslut komma fram till vad som var rätt och vad som var fel. Jamma fick sedan komma in i träningshagen i lina och gjorde några små små fina saker men hade nog hellre sprungit fort fort om hon själv fått bestämma.


En kort sväng förbi syster och lite staketbygge innan vi åkte hem och hade påskfest men lite Champagnefirande av våra lydnadschampionat. Det blev en lång kväll för vissa av oss och därtill en lite längre sovmorgon på söndagen.


Söndagen bjöd på spårträning med Malin, Pia och Jessica och efter det lydnad på klubben. Link fick köra igenom lägrelydnaden vilket var KATASTROF! Men hallå - jag har ju 4 dagar på mig att få till den till helgen!

Det som spökar är framförgåendet och inkallningen efter ett "mindre" utbrott som jag fick sist vi tränade. . . ibland vill man ju bara slå sig själv, fan vad dum man är ibland.


Idag har vi varit ute i Österrunda och haft genrep inför helgen. Blomman och Sanna figurerade i en ny helt fantastisk sökruta.


Skick 1 - lösrulle

Skick 2 - direktbelöning

Skick 3 - direktbelöning

Skick 4 - tomt

Skick 5 - tomt

Skick 6 - direktbelöning, nära

Skick 7 - tomt

Skick 8 - direktbelöning

Skick 9 - lösrulle


Dagens pass skulle medföra en härlig känsla i en ny ruta! Han jobbade fint på alla skick förutom skick 7 där han gick väldigt snett. Jag stoppade honom i rutan och skickade ut honom rakt, därefter väldigt fint djupt och framslag.


Efter lite fika hos Blomman gick vi ut och vallade. Link fick två korta pass. Kändes fokuserat och bra. Tycker att han måste släppa trycket lite mer i svängarna och inte gena innanför tryckzoonen. Efter en heldag med bra hundträning var det så lyxigt att få komma in på middag som bästa Janne hade lagat, lammstek! Mums och tack för en otroligt trevlig och bra dag - hela gänget!


Några bilder från nötvallningen hos Larssons. Äntligen har ungdjuren fått komma ut och träningen kan börja utvecklas. Vore ju så roligt att våga sig upp på ett nöt VP under året. Link behöver dock en hel del timmar till i hagen innan vi är klara för det.


   

Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards