Great Black

Alla inlägg den 3 juli 2011

Av Maja Fredriksson - 3 juli 2011 19:17

I helgen har jag varit helt ledig. Inget uppbokat brukar ofta leda till festligheter. I fredags flyttade min syster till sitt nya fina hus och min lillebror flyttade till hennes gamla. Detta firade vi med grillat i trädgården och en del öl, cider och rosé!


Lördagen var lite seg men efter lunch tog vi oss ut till Linda för att kika på de som gick vallkurs för Bintzje. Links syster Crozza var med och även halvsyster Peace. Då det var väldigt varmt ute fick de på eftermiddagen prova på att gå på nöt. Vi åkte senar till klubben och körde ett agilitypass. Kombinationen innehöll olika svårigheter, bland annat fick Jerry träna mycket på att springa nära och förbi kontaktfälten. Vegas fick träna tighta svängar och Link höga hinder i fart och sedan några snabba säkra running med direktbelöning (dock inte utladg).


Kvällen avslutades med inflyttningsfest hos min bror (syster gamla hus). Återigen en hel del alkohol iblandat. . .


Idag åkte vi ut till syster för att äta fika och träna lydnad. Hon har en riktigt stor gräsplan som är perfekt för det. Link fick för första gången träna på rutan, skickad från sidan och språng march med vinklar. Kort och lekfullt pass.


Nu ikväll åkte vi och tittade till fåren. Fårbonden är bortrest i helgen och ville bara titta till de, ge vattan och en påse äpplen. Tränade ett kort pass med flankeringar och korta hämt ute i stora hagen. Kändes riktigt bra! Provade för första gången att flankera utan press och med höger kommando, toppen fint gick det!


Tre korta med riktigt bra träningspass i helgen med andra ord! Nu är vi trötta och ska mysa i soffan med en bra film!

Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards