Great Black

Alla inlägg den 17 juli 2011

Av Maja Fredriksson - 17 juli 2011 20:59

I helgen har det varit ASCA-tävlingar i Kroksbo, Heby igen. Precis som förra gången har det varit otroligt roligt att titta på många duktiga ekipage, träffat kära vänner och självklart tävla.


Under lördagen startade jag och Link på tre runs.

Open cattle - JCR (Lack of progress)

Open duck - 81 poäng

Started sheep - 85 poäng (Nice job, use your stop to slow things down) Qualifying


Första gången vi tävlade open. Korna gick inte alls. Gruppen höll inte ihop och ville bara vända tillbaka till fållan. Valde efter dagens slut att sälja mitt nötrun nästkommande dag då det blev för svåra djur för både mig och Link och jag tror att det hade förstört mer än hjälpt oss i vår träning.


Idag, söndag, har vi också startat i tre runs.

Open duck - 89 poäng Qualifying

Open duck - 96 poäng (Nice job) Qualifying

Open sheep - 100 poäng (Nice boy) Qualifying


 

Links Open run på får. Det går väl lite vääääl fort och jag tror inte jag kan hitta någon gång han stannar på mitt kommando, vilket leder till att inget får går igenom tratten vid första försöket....attans. Han håller dock hyffsat avstånd, fint hämt i början och fin infållning.

 

Det gick himla bra i helgen och vi är nu i Advance Duck, flyttade upp oss till Open sheep och tog även ett leg där. Idag blev Link även High in trial Open (högsa poäng av alla som tävlade i open räknat över alla tre djurslag) och High Combined Non WTCH (Högsta sammanlagda poäng av alla icke championhundar). Link får nu lägga till ytterligare två nya titlar till sitt namn.


KORAD LP1 LP2 LP3 Sugarwind's A Great Warrior STDsc OTDd


 

Stort grattis även till Malin och brorsan Vegas som gick en fina runda på fåren och därmed fick sitt andra leg och blev uppflyttade till Open. Duktiga Ni! 


Skickar även en extra kram och tanke till Eva som råkade ut för en olycka när hon var inne på nötterna. Hon hamnade fel när hon försökte hjälpa sin hund Sky med en utmanade tjur och blev stångad och åkte i backen. Tror hon klarade sig från att bli trampad men det såg riktigt otäckt ut!

Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards