Great Black

Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Maja Fredriksson - 8 januari 2012 19:49

I onsdags fick jag besök av Sanna/Misty och även Linda Idås. Middag, snack och skratt! På torsdagmorgon åkte vi till Stockholm, plockade upp Malin/Jamma och begav oss till Kista mässan för att kika på agilitytävlingarna. Tävlade inte själv då jag haft dels vintervila och dels aldrig tränat Link på underlaget och ville inte riskera skador. Såg ut att vara roliga och bra banor däremot. På torsdagkvällen fick vi till ett lydnadspass på klubben, tränade mest gripanden med Link.


På fredagen samlades vi i Dunderbo för att köra inomhus sök. Min familj äger en stor gård med flera ladugårdar som står tomma. Jag/Link, Sanna/Misty, Malin/Vegas/Jamma, Sanna/Tijah/Pippi, Pia/Vasco och Mikaela/Thing körde sök men även Ana/Doc och Camilla/Chenin/Choice var där och spårade. Ett stort gäng med många aussies, 11 stycken, borde tagit en bild. Link fick kanske 15 figgar med direktbelöning, höga som låga. Tycker han gick med bra fart och engagemang på samtliga, inga tveksamheter, dock lite slarvig i vissa partier! På eftermiddagen åkte vi till klubben för ytterligare ett lydnadspass, idag fokuserade vi på ingångsmarscher!


Igår, lördag träffades vi i hagen. Träningsgrupper på 5 eller 10 får och liten fålla på 10x10 eller stor träningshage på 50x70. Link fick ett kort pass bara. Olydig på stoppen och svårt att flanka i fösning. Efter det körde vi ett sökpass i stora hagen med lätt terräng. Körde systemskick och ville få till framslag. Resultatet blev att jag måste köra denna övning utan egen rulle.


Idag har vi återigen varit ute i sökskogen. Blev en skog med väldigt tät terräng på vissa ställen och valde att blanda direktbelöningar med lösrullar. Tycker han jobbade fint på nästan alla skick. På två ställen missade han figgen, svårt att se vart han varit pga. terrängen men valde att ta som tomt och gå vidare.


Nu har Sanna och Misty åkt hem. Har varit väldigt trevligt att ha de här och få lite nya insikter i sin träning. Kul att träna med lite nya människor. Totalt har vi fått till ett vallpass, två lydnadspass och tre sökpass, en härlig träningshelg! Wiiee!


Links söta småsyskon, Viggo och Jamma (Sugarwind's kull 3)



Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards