Great Black

Direktlänk till inlägg 6 januari 2010

Rivstart

Av Maja Fredriksson - 6 januari 2010 16:43

I lördags kom Malin och Vegas hit för att dra igång träningen på det nya året. Det började några pass agility och slalom stod överst på listan. Gick otroligt bra för både Vegas och Link. Nu börjar verkligen ingångarna sitta, det behövdes lite vila ett tag bara.


I söndags åkte Malin och jag ut till Mariah i Ön för att träna markeringar i milljö. Det är ju snart dax för delprov 1 så det är hög tid för en högre växel. Det gick otroligt bra men lite klurigt var det när Mariah klättrade upp på en stege mitt i maskinhallen.

  


På kvällen gick jag och Malin på bio med min syster och innan vi gick hann vi med ytterligare ett pass slalom, dock hade det frusit på och vi hade svårt att sticka ner pinnarna i marken.


I måndags skulle vi ha åkt ut i skogen och kört sök men det var kallt och hård skare så det ställdes in. Istället passade vi på att träna miljö och åkte till Husdjursmässan i Kista. Där träffade vi Marre och hjälpte till att sitta som hinderfixare vid agilitytävlingarna. Hundarna fick träna både passivitet i sina burar och mingla bland folk. Körde även några inkallningar, budföring och platsliggning bland alla människor och djur.


Link


Vegas


Jag och Link sov kvar hos Malin i Stockholm för att under tisdagen försöka hitta ett Back on Track täcke till Link, tyvärr utan framgång. Då kylan höll i sig åkte vi till Kistamässan idag igen, alltid bra att träna inomhusmiljö. På vägen hem till Enköping stannade vi till på Hundsimmet i Bålstad och yippi, där fanns täcket i stl. 55!


Idag trotsade vi kylan,  -23 grader och åkte ut till gården för att träna markeringar i möljö. Som tur är har vi många ladugårdar som står tomma och perfekt för ytsök med markeringar! Mariah och Redo hängde på så vi fick 10 figuranter var! Vilken kanon dag! Nu är det bara att träna vidare höga och oåtkomliga figgar.


Ett av svinhusen


Mariah ligger gömd bakom plast.


Link vindar högt upp.


Vegas har hittat Mariah.


Det blev en härlig rivstart på det nya året! Nu väntar några dagars vila innan det är dax för vallningskurs i helgen. Bara det inte blir så himla kallt!


Link och Vegas i sina nya fina Back on Track


Link

 

Vegas


Redo

 
 
marre

marre

7 januari 2010 09:13

Tack för besöket och hjälpen!
Vi hörs om söndagen! Vi får väl ha lite is i magen! Hihihi!

http://www.marrenaas.blogg.se

 
Pia o. Dexter

Pia o. Dexter

7 januari 2010 13:16

Som jag skrev hos "Vegas", ni verkar ha haft härliga dagar. Finfina grabbar ni har. Vi synes! :-)

http://raddningshunden.blogspot.com

 
Malin m. Vegas

Malin m. Vegas

7 januari 2010 19:25

Hej ja det var riktigt kul.. Vi måste göra mer sådant, jättebra träning på gårdarna. Tack för att vi får lägga beslag på eran soffa så ofta=)
Vi ses i helgen!

http://truefriend.bloggplatsen.se

 
Mariah med Redo

Mariah med Redo

8 januari 2010 07:39

Hihi, det är inte så svårt att gömma sig för hundar. Jag tycket man ser min ganska bra på stegen. Hoppas jag får hänga på fler gånger, kul omväxling från lydnaden med kurragömma i byggnad!

http://teamredo.bloggplatsen.se

 
Marie L

Marie L

8 januari 2010 12:42

Härliga bilder och fina täcken(letar också ett i rätt storlek)! Kul att träna sök i inomhusmiljö, duktiga grabbar. Ha en bra vallningsdag i helgen!

http://www.123minsida.se/minos

 
Liza&Lotus

Liza&Lotus

9 januari 2010 17:08

Vilket av BoT täckena är det link och Veggie har? Tänkte köpa antingen ett sånt el ett Obtrack, men de verkar inte finnas här på ön...Vilket är bäst av märkena och vad har era killar för storlek?

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maja Fredriksson - 22 december 2017 19:47

Tycker det blir svårare och svårare att sätta mål. Tror mycket beror på att jag inte vet om jag får all tid jag vill och behöver... Men vi gör ett försök!   Link's mål: Nose Work NW1   Jamie's mål: Agility Uppflyttad till agility...

Av Maja Fredriksson - 21 december 2017 21:54

Det har inte blivit många inlägg här i bloggen men jag känner ändå att det är kul att spara målsättningar och utvärdera tävlingsåret. Det har inte blivit många tävlingar under året och egenligen inte många mål uppfyllda...   Links mål: Bruks ...

Av Maja Fredriksson - 12 juni 2017 20:15

Carroll's Rei 4 Sugarwind     Ras: Australian Shepherd Född: 2017-06-12 Vikt:  Höjd:  Färg: Blue merle vit och tanÖgonfärg: Bruna Svans: Kuperad Ögon: Bruna HD: ED: Övrigt:   SKK reg: SE14164/2018 ASCA reg:   Mor: Car...

Av Maja Fredriksson - 1 januari 2017 12:54

Då var det dax att planera och sätta upp lite mål för 2017 års tävlingssäsong. Ibland känns det lite deppigt att inte kunna sätta de mål vi önskar, samtidigt som det skapar det nya utmaningar.    Links mål: Bruks Uppflyttad till elitspår ...

Av Maja Fredriksson - 27 december 2016 22:43

Idag har vi hunnit med både ett skyddspass för Jonas och sedan träffat alla amerikanska aussies i vallhagen. En underbar hunddag från 10-16!    Började med att möta upp Emma och Petri för att köra skydd med Jamie och Nisse för Jonas. Det var läng...

Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards