Great Black

Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Maja Fredriksson - 6 januari 2010 16:43

I lördags kom Malin och Vegas hit för att dra igång träningen på det nya året. Det började några pass agility och slalom stod överst på listan. Gick otroligt bra för både Vegas och Link. Nu börjar verkligen ingångarna sitta, det behövdes lite vila ett tag bara.


I söndags åkte Malin och jag ut till Mariah i Ön för att träna markeringar i milljö. Det är ju snart dax för delprov 1 så det är hög tid för en högre växel. Det gick otroligt bra men lite klurigt var det när Mariah klättrade upp på en stege mitt i maskinhallen.

  


På kvällen gick jag och Malin på bio med min syster och innan vi gick hann vi med ytterligare ett pass slalom, dock hade det frusit på och vi hade svårt att sticka ner pinnarna i marken.


I måndags skulle vi ha åkt ut i skogen och kört sök men det var kallt och hård skare så det ställdes in. Istället passade vi på att träna miljö och åkte till Husdjursmässan i Kista. Där träffade vi Marre och hjälpte till att sitta som hinderfixare vid agilitytävlingarna. Hundarna fick träna både passivitet i sina burar och mingla bland folk. Körde även några inkallningar, budföring och platsliggning bland alla människor och djur.


Link


Vegas


Jag och Link sov kvar hos Malin i Stockholm för att under tisdagen försöka hitta ett Back on Track täcke till Link, tyvärr utan framgång. Då kylan höll i sig åkte vi till Kistamässan idag igen, alltid bra att träna inomhusmiljö. På vägen hem till Enköping stannade vi till på Hundsimmet i Bålstad och yippi, där fanns täcket i stl. 55!


Idag trotsade vi kylan,  -23 grader och åkte ut till gården för att träna markeringar i möljö. Som tur är har vi många ladugårdar som står tomma och perfekt för ytsök med markeringar! Mariah och Redo hängde på så vi fick 10 figuranter var! Vilken kanon dag! Nu är det bara att träna vidare höga och oåtkomliga figgar.


Ett av svinhusen


Mariah ligger gömd bakom plast.


Link vindar högt upp.


Vegas har hittat Mariah.


Det blev en härlig rivstart på det nya året! Nu väntar några dagars vila innan det är dax för vallningskurs i helgen. Bara det inte blir så himla kallt!


Link och Vegas i sina nya fina Back on Track


Link

 

Vegas


Redo

Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards