Great Black

Alla inlägg den 28 januari 2014

Av Maja Fredriksson - 28 januari 2014 07:58

Igår var det lydnadsträning med sockerligan igen. Så fort man börjar planera in en tävling så kommer de dåliga passen som ett brev på posten.

Linförigheten var hon inte alls med på. Sitter kvar i starte, svårt att gå där det var hästbajs, halkade efter, nysningar, släppte fokus, sätter sig i svängar och sneda sättanden.


 

Läggande under gång helt ok, klick och belöning.


 

Körde sedan en kedja med inkallning, ställande och hopp. Fick göra om inkallningen 3 gånger då hon inte sprang alls till mej, hon hade full fokus på externbelöningen och då bara gick det inte att springa åt ett annat håll. Till slut fick jag nöja mig och gå vidare i kedjan. Vid ställandet satt hon kvar i starten och lite struttig men ställandet var jättefint. Hoppet gick också bra. Hon hängde med mig fint mellan momenten utan att jag behöver locka, det skötte hon fint!


 

Tränade apporten och tandvisningen för sig med direktbelöning från min hand. De momenten gör hon jättefint!

Platsliggningen måste nötas mer på. Hon ligger avslappnat men har svårt att lägga ner hakan i fotposition och tar även upp hakan om hon hör något. Tidsmässigt känns hon stabil.

Funkar inte alls kanske är fel känsla, skärpning av mig! Utvärderar jag träningspasset har hon svårt för linförigheten, vilket hon även haft innan! Den MÅSTE tränas! Hon har egentligen en klockren inkallning men idag blev det svårt med utlagd godisskål. Övriga moment gjorde hon fint, kedjan lika så. Ingen sämre attityd trots att hon fick göra om ett moment 3 gånger innan hon fick fortsätta. Tänk vad lätt det är att öka kraven och bli besviken... 


Jag ska se om jag kan ladda upp lite filmer. Filmade även när Jamie lekte med ridpiskan. Hon älskar den leken och har väldigt svårt att ta mitt kommando innan hon får fortsätta jaga bollen!


Presentation


Maja Fredriksson
Achilles - Link - Jamie - Rei

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards